2018-2019 Schedule

 

Class Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
Parent/Tot  (2-3) 45min     11:30am (RB)      
Pre-School  (3-4) 60 min   1pm (RB)       10:30am (SB)
Kinderballet /Tap I  (4-5) 60 min     10:30am (RB) 4:30pm (SB)   9:30am (SB)
Ballet/Tap I (5-6) 60 min   5:30pm (MG)     5pm (SB) 11:30am (SB)
Ballet/Tap II  (6-7) exp. req.  60 min         5pm (RB)  
Ballet/Tap III (7-8) 60 min   5:30pm (ST)        
Ballet  (8-10) 60 min         5pm(ST)  
Ballet General  (10 & over) 60 min   6:30pm (MG)        
Pre Pointe  60 min 4pm (SC)       4pm (RB)  
Beginner Pointe  60 min 4pm (VN)     5:30pm (RB)    
Intermediate Pointe    60 min     6pm (SC)     9am (VN)
Intermediate /Advanced Pointe 90 min 5pm (SC)         11:30am (VN)
Advanced Pointe & Ballet 90 min 5pm (VN) 5:30pm (RB) 60 min 4:30pm (SC)     10am (VN)
Preteen Tap 45 min       6:45pm (DC)    
Beg Intermediate Tap/Jazz  90 min         6pm (ST)  
Intermediate/Advanced Teen Tap 45 min       6pm (DC)    
Advanced Tap 60 min**       7:30pm (DC)    
Preteen Jazz 60 min   6:30pm (ST)        
Teen Jazz 90 min   4pm (RB)        
Intermediate/Advanced Jazz  90 min     5:30pm (NJ)      
Advanced Jazz * 90 min   4pm (ST)        
Jazz Funk (14 & over) 75 min   7:30pm (JL)        
Beginner/Intermediate Modern 60 min           9am (RB)
Intermediate Modern  90 min     4pm (NJ)   6pm (RB)  
Intermediate/Advanced Modern  90 min     7pm (SC)      
High Intermediate/Advanced Modern

90 min

    7pm (NJ)      
Jumps & Turns (Competition Company)
(13 & older) 90 min
6:30pm (SC)          
Competition Company Technique (5-11)
60 min
          1pm (VT)
Competition Company Technique (12-18) 60 min           1pm (VT)
Teen Modern  90 min 6:30pm (VN)          
Advanced Teen Modern  90 min       4pm (CT)    
Advanced Modern  60 min **       4pm (RB)    
Hip Hop (6-7) 45 min           12pm (JL)
Hip Hop (8-9) 60 min           10am (JL)
Hip Hop (10-11)  60 min           11am (JL)
Teen Hip Hop (12-13) 60 min       7pm (CT)    
Advanced Hip Hop  (14 & over) 90 min       5:30 (CT)    
Adult Conditioning 60 min 6:30pm (SB)          

* need referral                                   ** Ballet required